2022-01-07 12:59:23• hírek • Bede Emőke

Újabb dílerek kezén kattant a bilincs Szatmár megyében - KÉPEK

Eredményes napot zárt csütörtökön a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) szatmári irodája, ugyanis egyetlen nap leforgása alatt két helyszínen is drogdílerekre csaptak le.

Az első esetben két Szatmár megyei férfit vettek őrizetbe azt követően, hogy 100 ecstasy (MDMA) tablettát adtak el 600 euróért, a második esetben pedig azután csaptak le egy 32 éves, szatmári férfira, hogy 100 gramm amfetamint passzolt el mintegy 1.800 euró fejében. Utóbbi rajtaütést egy házkutatás is követte, mely során 15 adagnyi, alufóliába csomagolt fehér port, illetve további 3, ugyancsak fehér port tartalmazó műanyag zacskót találtak, melyekről a gyanúsított azt állította, hogy koffeinnel kevert speedről, azaz metamfetaminról van szó. Vallomása szerint a szert külföldről szerezte be.


A DIICOT tájékoztatása szerint az két ügyben érintett gyanúsítottakat bekísérték kihallgatásra, majd 24 órára őrizetbe vették őket, és a pénteki nap folyamán kezdeményezni fogják ellenük a 30 napos előzetes letartóztatást is.







Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: